Frøsamlere søges

I bestræbelserne på at skabe et naturskønt stisystem på golfbanen til gavn for golfspillere, besøgende, dyr og fauna søger klubben frøsamlere.

Hobro Golfklub søger frøsamlere til naturprojekt
presse medl. 26 sep 2018- Hobro Golfklub

Naturen ved Mariagerfjord er helt unik og skabet året rundt en smuk og spændende kulisse for folk, der vandrer rundt i området.
Hobro golfklub har igangsat et projekt, hvor frø fra området nordsiden af Mariager fjord indsamles og bruges til beplantning af områder, i og omkring golfbanen.
Ved at skabe en mere varieret beplantning i området, vil dyrelivet som insekter og sommerfugle, få endnu bedre betingelser end de har i dag.

Men Hobro Golfklub mangler frøsamlere, der under deres gåtur på Nordsiden af Mariager fjord vil indsamle frø og blomsterranker. Poser med de
indsamlede ting kan afleveres i klubhuset ved Golfklubben hvorefter de bliver sået.
Målet er at skabe et stisystem som går gennem golkbanens arealer og forbindes med den flotte panoramasti på nordsiden af fjorden. Ved at udvide den eksisterende mangfoldige natur ind på golfbanens område, vil golfspillere og sti vandrer få en ekstra naturoplevelse i årerne fremover.
Dyrelivet vil få endnu bedre betingelser for at trives og udvikle sig.

Hobro Golfklub er placeret midt i enestående natur og det er klubbens målsætning at linke sig sammen med hele naturområdet og åbne op for alle der vil gå en tur i den skønne natur.
Projektet er allerede i fuld gang og det er planen at de nye naturoplevelser er klar sommeren 2019. Det har været forelagt for Kommunen og Dansk Naturfredningsforening inden opstart
Yderligere info om projekter kan fås ved henvendelse til Keld Christensen 4034 2222