Begynderkurser 2019 Hobro Golfklub

Sådan får du et golf kørekort

Efter tilmelding på vores hjemmeside eller henvendelse i sekretariatet tlf. 98 52 05 00, møder du op til regelundervisning og/eller slagtræning på de datoer du har valgt. Teoriundervisning foregår i klubhuset på 1. sal og slagtræning på driving range, men vi vil forsøge at være i gården uden for Loungen lige inden undervisningen begynder.
Ved start på golfkørekort udleveres et begynderkort, som du skal medbringe til de forskellige aktiviteter du deltager i, og som underviseren så kvitterer på at du har deltaget i.
Efterhånden vil du få kortet udfyldt. Du bestemmer selv hvor hurtigt, og når kortet er helt udfyldt, så er du klar og kan få dit golfkørekort.

Du skal igennem følgende:
Regelundervisning som foregår på hold over 4 torsdage er fra kl. 17.00 til 18.45. Se under begynderkursuskalender.
Slagtræning foregår på hold over 4 lektioner af 1 times varighed. Se under begynderkursuskalender.
Kaninrunder, 3 stk., hvor du lærer at spille banen sammen med en erfaren spiller. Tidspunkter aftales individuelt med kursisten.

Når disse 3 ting er fuldført og prøverne bestået, så skulle dit begynderkortet gerne være færdig udfyldt, og du kan melde dig ind i klubben.

Hvornår du kan begynde:
Under BEGYNDERKURSUSKALENDER kan du foretage TILMELDING og se fuldstændig plan for hvilke datoer der indgår.

Prøvemedlemskab
Inkluderet i kursusforløbet er også et 3 måneder prøvemedlemskab, hvor du hver onsdag kl. 16 har mulighed for at deltage i fællestræning for begyndere. Her kan du blandt andet møde ny golfere der har fået kortet og er begyndt spillet på banen. Desuden arrangerer vi en fælles-turnering for alle forårets begynderhold, søndag den 6 oktober kl. 15.00, med match over 9 huller, spisning, præmier mm.

Påklædning:
HUSK til slagtræning fornuftigt tøj og sko afhængig af vejret, og tag gerne vand med.

Hvad koster det?
Et begynderkursus koster normalt kr. 500, hvorefter du får det vi kalder golfkørekortet, som giver dig ret til at erhverve DGU-kortet. DGU-kortet giver dig adgang til at spille på alle danske og udenlandske golfbaner.
Men vi har et godt tilbud til dig.....!! Det er i år gratis at deltage på et begynderkursus og få et golfkørekort, når du som nyudlært golfspiller efterfølgende melder dig ind i Hobro golfklub. Dertil koster dit første medlemskab af klubben frem til 30. juni 2020 KUN kr. 2500.
Er det dyrt at spille golf

Det er selvfølgelig ikke gratis at spille golf, men heller ikke dyrt. Husk, at du kan spille når, og så tit du har lyst!