Hovedsponsor for Hole In One bilen

Vind rettet til Hole In One bilen i et år!

Konkurrencen kører fra 7. april 2019 til søndag 27. oktober 2019 (til efter klubbens afslutningsmatch)

Konkurrencen gælder for Hole In One på hul 14 i den periode konkurrencen løber og præmien gælder 12 måneders brug af bilen under nedenstående forudsætninger/ retningslinjer – herefter er det for egen regning.

Efter vi i 7 år har haft en bil på højkant på hul 14, fortsætter vi på lidt andre præmisser i 2019. Bl.a. større bil. Hole in one bilen i 2019 er en sprit ny Nissan Qashqai

Nedenstående retningslinjer gælder for præmien:
Bilen leveres med forsikring og vægtafgift betalt – så i forhold til driften skal vinderen kun betale drivmidler og vask m.v.
Forsikringen har en selvrisiko på kr. 5000 som betales af bilens bruger.
Bilen må kun benyttes til privat kørsel – hvilket betyder at bilen ikke må bruges af firmaer eller andre i forbindelse med en virksomheds drift (håndværksmæssig arbejdskørsel eller lignende)
Bilen må kun benyttes til normal kørsel og skal afleveres i samme stand som da den blev taget i brug – hvilket betyder at ødelagte sæder eller andet i bilen skal erstattes at brugeren
Der må ikke transporteres dyr i bilen
Vinderen underskriver og acceptere ved overtagelse af bilen den lejeaftale, som danner det juridiske grundlag for brug af bilen
Ved kørsel over 30.000 km. pr. år afregnes 1 kr. pr kørt km.

Det skal præciseres, at det kun er ved Hole In One på banens Hul 14 at konkurrencen gælder. I 2019 er der maximalt 2 spillere, der ved Hole In One på hul 14, kan vinde retten til bilen i et år.