Kom og prøv at spille golf til Sjov Sommergolf

Hobro GolfKlub inviterer til sjov sommer golf torsdag den 8. august fra kl.10-14.
Hobro Golfklub laver sjove aktiviteter for børn i sommerferien og du er inviteret! Det eneste du skal have med, er dit gode humør, en madpakke til frokost og tøj efter vejret. Ses vi?
Kom og vær med til en sjov dag med golf! Er du mellem 8 og 18 år, og kunne du tænke dig at prøve golf spillet, så har du chancen her.
Vi skal slå langt, chippe, putte, spille og lave konkurrencer. Sjov Sommergolf er glæde, fællesskab, bevægelse, leg og masser af frisk luft og gode oplevelser. Golf kan nemlig noget helt specielt. Når man spiller golf, indgår man i et socialt fællesskab, og alle på tværs af alder, køn og niveau kan takket være det særlige handicap-system spille med og mod hinanden. Alle børn og unge er velkomne til at kigge forbi og få en sjov oplevelse med golf i deres sommerferie – og vi håber at rigtig mange har lyst til dette. Der er planlagt et sjovt program med en masse golf, leg, og konkurrencer. Hobro Golfklub tilbyder Sjov Sommergolf og en Goodiebags til alle deltagere.